ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ - ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Καλούνται όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Φιλολογίας, να επισκεφθούν υποχρεωτικά την πλατφόρμα my-studies, από την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 έως και την ΜεγάληΤετάρτη 1 Μαϊου 2024, προκειμένου να δηλώσουν τα μαθήματα για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Προθεσμία Δηλώσεων

Από 15/4/2024 έως και 1/5/2024

Προσοχή στις Κατευθύνσεις

Κ1 = Κ (ΚΛΑΣΣΙΚΟ)

Κ2 = Μ (Μ.Ν.Ε.Φ.)

Κ3 = Γ (ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΟ)

Β΄ εξάμηνο = 7 μαθήματα

Δ΄, ΣΤ΄, Η΄ εξάμηνα = έως 16 μαθήματα εαρινών και οφειλόμενων από προηγούμενα εξάμηνα

Επί πτυχίω φοιτητές = 35 μαθήματα, χειμερινών και εαρινών εξαμήνων

* Σε περίπτωση ιδιαίτερου προβλήματος με την πλατφόρμα my-studies, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας, στο τηλέφωνο = 210 727 7738

Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ακόλουθα:

  1. Πρώτα δηλώνετε στο my- studies τα μαθήματά σας  (με επιτυχή υποβολή δήλωσης μαθημάτων), και μετά δηλώνετε συγγράμματα στον Εύδοξο.
  2. Συνδέεστε στον Εύδοξο και επιλέγετε τα συγγράμματα που θέλετε. Το σύστημα του Ευδόξου  ελέγχει εκείνη την στιγμή αν υπάρχει δηλωμένο το μάθημα με αυτόν τον κωδικό στο my-studies.  Μόνο αν υπάρχει το μάθημα δηλωμένο στο my-studies σας αφήνει να προχωρήσετε στην διαδικασία  παραλαβής.
  3. Μπορείτε να ξανασυνδεθείτε όσες φορές θέλετε μέχρι την λήξη της περιόδου των δηλώσεων στο my-studies και να τροποποιήσετε την δήλωση μαθημάτων σας. Σε κάθε περίπτωση τροποποίησης, οφείλετε κάθε φορά να έχετε στη δήλωσή σας ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για τα οποία έχετε ήδη παραλάβει ή πρόκειται να παραλάβετε συγγράμματα κατά την τρέχουσα περίοδο.
  4. Στο τέλος της περιόδου παραλαβής συγγραμμάτων από τον Εύδοξο, θα γίνει εκ νέου ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ δηλώσεων μαθημάτων και συγγραμμάτων. Στην περίπτωση που έχετε παραλάβει σύγγραμμα σε μάθημα που δεν έχετε τελικά δηλώσει στο my-studies θα λάβετε το γνωστό μήνυμα λάθους από τον Εύδοξο και θα σας ζητηθεί να το επιστρέψετε.