Αρχική » Προπτυχιακές Σπουδές » Νεοεισαχθέντες - Ανακοινώσεις

Παράταση προθεσμίας υποβολής πιστοποιητικών εγγραφής για τους πρωτοετείς-νεοεισαχθέντες, ακαδ. έτους 2021-22

Παράταση προθεσμίας υποβολής πιστοποιητικών εγγραφής για τους πρωτοετείς-νεοεισαχθέντες, ακαδ. έτους 2021-22

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς-νεοεισαχθέντες φοιτητές/τριες πως, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των πιστοποιητικών εγγραφής τους στο Τμήμα Φιλολογίας, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών έως και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξακολουθήσουν να στέλνουν τα δικαιολογητικά τους με courier,  καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 10.00 – 13.00, στην ταχυδρομική Διεύθυνση:

Φιλοσοφική Σχολή,

Γραμματεία Τμήματος Φιλολογίας,

Γραφείο 305, 3ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 72 

Τα δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία - ταυτοποίηση των στοιχείων για να ολοκληρωθεί η εγγραφή είναι:

 • Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη ΜΟΝΟ από εσάς, (δεν χρειάζεται το γνήσιο υπογραφής), την αίτηση εγγραφής από την ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 • Ευκρινές αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας και των δύο όψεων ή του διαβατηρίου.
 • (Μόνο για τις περιπτώσεις Ελλήνων της Μουσουλμανικής μειονότητας). Πιστοποιητικό γέννησης ή βεβαίωση εγγραφής σε δημοτολόγιο δήμου των Ν. Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου ή μετεγγραφής σε άλλο δήμο. 

Όσοι από τους φοιτητές προσέρχεστε στη γραμματεία, αυτοπροσώπως για την κατάθεσή τους, παρακαλούμε να τηρείτε τα προβλεπόμενα από την ΚΥΑ μέτρα ασφαλείας.

Σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος ή αδυναμία αποστολής τους, παρακαλούμε στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνα επικοινωνίας, στο : rodia[at]phil.uoa[dot]gr

________________________________________________________________________________________Από τη Γραμματεία 

Ενημερώσεις προπτυχιακών – νεοεισαχθέντων φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2021-22

Ενημερώσεις προπτυχιακών – νεοεισαχθέντων φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2021-22

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/τριες ότι,  λόγω της συνεχιζόμενης ροής των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγραφής τους στο Τμήμα Φιλολογίας, συνεχίζεται η ταυτοποίηση-ταυτοπροσωπία και η έγκριση των αιτήσεών τους.

Όσοι από τους προπτυχιακούς – νεοεισαχθέντες φοιτητές/τριες, που λάβατε sms με τον αριθμό μητρώου σας, ΔΕΝ έχετε ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα https://webadm.uoa.gr/ και να υποβάλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε  ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.  Αφού γίνει η έγκριση από τη Γραμματεία, θα πρέπει να συνεχίσετε πηγαίνοντας στην ένδειξη: Ενεργοποίηση Λογαριασμού, ώστε να δημιουργήσετε Όνομα Χρήστη  username και Κωδικό password.

Με την απόκτηση του username και password, μπορείτε να εισέρχεστε άμεσα  :

http://www.phil.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/hlektronikes-yphresies.html

 • στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας –Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ)
 • e-class (η-τάξη)
 • my studies (δηλώσεις μαθημάτων)
 • Εύδοξο (δηλώσεις συγγραμμάτων)

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τονίζουμε ότι, θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση όταν ενεργοποιηθούν οι πλατφόρμες :

 • για τις δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου στο my studies, http://my-studies.uoa.gr/
 • και για τις δηλώσεις συγγραμμάτων στον Εύδοξο, http://eudoxus.gr/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επισημαίνεται πως, συμβαίνει κάποιες ηλεκτρονικές λειτουργίες να μην υποστηρίζονται από τα κινητά τηλέφωνα. Για το λόγο αυτό, συστήνεται να χρησιμοποιείτε laptop ή σταθερό υπολογιστή, για την αποφυγή προβλημάτων.

Για τους/τις φοιτητές/τριες που ήταν εγγεγραμμένοι/ες σε άλλο Τμήμα/Σχολή ή έκαναν χρήση του 10%  κατά την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής τους, έχοντας αιτηθεί ταυτόχρονα και τη διαγραφή τους από το προηγούμενο τμήμα εισαγωγής τους, ενημερώνουμε πως η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη από τα τμήματα προέλευσης και περιμένουμε να ολοκληρωθεί σύντομα.

Για τους φοιτητές/τριες με την κατηγορία των αλλοδαπών-αλλογενών ακαδημαϊκού έτους 2021-22, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από τη Γραμματεία, προκειμένου να γνωρίζουν για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους και για τον τρόπο έκδοσης των κωδικών τους.

Με νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία, οι φοιτητές/τριες θα ενημερωθούν για το διάστημα που θα μπορούν να ζητήσουν από τη Γραμματεία :

 • Βεβαίωση φοίτησης
 • Βεβαίωση στρατολογικής χρήσης

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

________________________________________________________________________________________Από τη Γραμματεία 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22 - 2ο ΒΗΜΑ: (δεύτερη φάση)

 • 2ο ΒΗΜΑ:

(δεύτερη φάση)

Καλούνται οι επιτυχόντες φοιτητές πανελλαδικών εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 του Τμήματος Φιλολογίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική τους εγγραφή στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, να αποστείλουν από την Παρασκευή 8/10/2021 έως και την Παρασκευή 15/10/2021, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 10.00 – 13.00, αποκλειστικά με courier, στην ταχυδρομική Διεύθυνση:

Φιλοσοφική Σχολή,

Γραμματεία Τμήματος Φιλολογίας,

Γραφείο 306, 3ος όροφος

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Τ.Κ. 157 72

τα παρακάτω δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία - ταυτοποίηση των στοιχείων τους για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους:

 • Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη ΜΟΝΟ από εσάς, (δεν χρειάζεται το γνήσιο υπογραφής), την αίτηση εγγραφής από την ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 • Ευκρινές αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας και των δύο όψεων ή του διαβατηρίου.
 • Πιστοποιητικό γέννησης ή βεβαίωση εγγραφής σε δημοτολόγιο δήμου των Ν. Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου ή μετεγγραφής σε άλλο δήμο (μόνο για τις περιπτώσεις Ελλήνων της Μουσουλμανικής μειονότητας).

Σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος, παρακαλούμε στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνα επικοινωνίας, στο : rodia[at]phil.uoa[dot]gr

Αν χρειαστεί τροποποίηση των ανωτέρω προθεσμιών, θα αναρτηθεί καινούργια ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία μας σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο, για την παραλαβή βεβαιώσεων/πιστοποιητικών σπουδών και στρατολογικής χρήσης για τους άρρενες, καθώς και οδηγίες που αφορούν τις σπουδές σας.

*ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όσοι δεν έχετε πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική σας εγγραφή στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην κ. Ροδάνθη Ξεζωνάκη, στο rodia[at]phil.uoa[dot]gr

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος:

 • Γενικές ανακοινώσεις :

http://www.phil.uoa.gr/

 • Την ενότητα : Προπτυχιακές Σπουδές και τα πεδία με το μπλε χρώμα στα αριστερά της σελίδας

http://www.phil.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes.html

__________________________________________________________________________________________________Από τη Γραμματεία 

Εγγραφές Πρωτοετών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-22 - Διευκρινιστικές Ενημερώσεις

Εγγραφές Πρωτοετών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-22

 • 1ο ΒΗΜΑ:

(πρώτη φάση)

Ξεκίνησε η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021  έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.

https://www.minedu.gov.gr/news/50090-16-09-2-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi

Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2021.

Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2021  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr . Για την είσοδό τους  στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι υποψήφιοι εισάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από σήμερα, Πέμπτη 16  Σεπτεμβρίου 2021, μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες, όσον αφορά στους κωδικούς πρόσβασης, ενώ παρέχεται και   αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.

Στην περίπτωση που οι επιτυχόντες είχαν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε πρόγραμμα σπουδών α΄ κύκλου Τμήματος ή Σχολής Α.Ε.Ι. ή Α.Ε.Α. της ημεδαπής, είναι υποχρεωμένοι μέσω του ίδιου Πληροφοριακού Συστήματος, να δηλώσουν τη Σχολή ή το Τμήμα, στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι, αιτούμενοι έτσι, ταυτόχρονα τη διαγραφή τους από αυτό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα επιτυχίας τους.  Οι επιτυχόντες που είχαν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε πρόγραμμα σπουδών α΄ κύκλου Τμήματος ή Σχολής Α.Ε.Ι. ή Α.Ε.Α. της ημεδαπής, αλλά έχουν προχωρήσει ήδη στη διαγραφή τους, απευθυνόμενοι κατευθείαν στη Γραμματεία του παλαιού Τμήματος/Σχολής  το προηγούμενο διάστημα (πριν την έναρξη της ηλεκτρονικής διαδικασίας), είναι επίσης υποχρεωμένοι να δηλώσουν στο ίδιο σημείο της ηλεκτρονικής εφαρμογής το  Τμήμα ή Σχολή  της προηγούμενης εγγραφής .  Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές σε Τμήματα καταργηθέντων ΤΕΙ θα αιτούνται τη διαγραφή τους, πρώτα αναζητώντας το Ίδρυμα (Πανεπιστήμιο) στο οποίο εντάχθηκε το παλαιό Τμήμα και εν συνεχεία το παλαιό Τμήμα του ΤΕΙ, από το οποίο επιθυμούν να διαγραφούν. Προς διευκόλυνση των αιτούντων, στο μενού Στοιχεία Τμημάτων παρέχεται αναλυτική λίστα, με την αντιστοίχιση των Τμημάτων των πρώην ΤΕΙ με τα Πανεπιστήμια  στα οποία έχουν ενταχθεί μέχρι την ολοκλήρωση της μεταβατικής λειτουργίας τους.

Η αίτηση εγγραφής των επιτυχόντων μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέχει χαρακτήρα Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι επιτυχόντες μετά την είσοδο τους στην εφαρμογή θα καλούνται να συμπληρώσουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ. Μεταξύ των υπόλοιπων στοιχείων που ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει στην ηλεκτρονική  αίτησης εγγραφής του, είναι ο αριθμός ΑΔΤ ή Διαβατηρίου, ο οποίος συνήθως εμφανίζεται προσυμπληρωμένος  με την αντίστοιχη τιμή, που ο ίδιος χρήστης συμπλήρωσε στο Μηχανογραφικό Δελτίο του, διατηρώντας όμως τη δυνατότητα τροποποίησης.

Κατά τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Εγγραφής, οι επιτυχόντες είναι απαραίτητο να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, αριθμό κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία επιβεβαιώνονται μέσω σχετικών μηχανισμών της ηλεκτρονικής εφαρμογής. Επισημαίνεται ότι, η ορθότητα των στοιχείων επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν σε περαιτέρω διαδικασίες.

Επισημαίνεται, ότι για πρώτη φορά φέτος, παρέχεται η δυνατότητα αναίρεσης αίτησης εγγραφής που έχει καταχωρισθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έτσι στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει λανθασμένα στοιχεία στην αίτησή του κατόπιν της οριστικής υποβολής της, έχει τη δυνατότητα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος να προχωρήσει σε αναίρεση της λανθασμένης αίτησης και την υποβολή νέας. Για τη διαδικασία της αναίρεσης ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει τον8ψηφιο κωδικό υποψηφίου και τον Αρ.Πρωτ. της προς κατάργηση αίτησης.

Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αρμόδιο για την διαδικασία και την ολοκλήρωση των εγγραφών σας είναι το Υπουργείο. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί τους και πριν τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής.  

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται επίσης ότι, η εγγραφή των επιτυχόντων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, πραγματοποιείται μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής εφαρμογής και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή από 16  έως και 24 Σεπτεμβρίου 2021. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (16 έως 24/09/2021) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν (μετά από επικοινωνία με τη Γραμματεία, ώστε να κλειστεί ραντεβού), αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους  σχετική βεβαίωση, ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή  Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής, τότε πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν (μετά από επικοινωνία με τη Γραμματεία, ώστε να κλειστεί ραντεβού), αυτοπροσώπως όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ΄ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρων Νομών.

Κατ΄εξαίρεση, και ΜΟΝΟ για όλους τους εισαγόμενους στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, και επειδή για αυτούς δεν εμφανίζονται τα στοιχεία τους στη λίστα του  Τμήματος επιτυχίας τους,  παρακαλούνται να αποστείλουν σύντομα στο email :  secr[at]phil.uoa[dot]gr :

 • Πλήρες ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο
 • Δ/νση κατοικίας
 • τηλέφωνα επικοινωνίας σταθερά και κινητά,

ώστε να η Γραμματεία να επικοινωνήσει μαζί τους για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις εγγραφές τους στο Τμήμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ


Προτεραιότητά σας σε αυτή την πρώτη φάση, είναι να μη χάσετε τις προθεσμίες των ηλεκτρονικών εγγραφών.


 • 2ο ΒΗΜΑ:

(δεύτερη φάση)

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών, και κλείσει η πλατφόρμα, το Υπουργείο, τις επόμενες μέρες, αφού συλλέξει τα στοιχεία όσων δήλωσαν πως επιθυμούν την εγγραφή τους, θα αποστείλει στις Γραμματείες των Τμημάτων των Σχολών επιτυχίας τους, τις λίστες με τα ονόματά τους, όπως επίσης και όσων με βάση τις κατηγορίες του 10% αιτήθηκαν παράλληλα με την εγγραφή τους και τη διαγραφή τους, αλλά και τις εγκυκλίους-οδηγίες, σχετικά με τους τρόπους εγγραφής τους πλέον στα μητρώα των Τμημάτων τους από τις Γραμματείες.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία μας σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο, αλλά και τις οδηγίες, για την εξέλιξη της δεύτερης φάσης των εγγραφών, ώστε, αφού οι φοιτητές/τριες περαστούν στο Ηλεκτρονικό Μηχανογραφικό Σύστημα του ΕΚΠΑ, να αποκτήσουν:

 • Αριθμό Μητρώου Σχολής
 • Βεβαίωση φοίτησης και Στρατολογικής χρήσης για τους άρρενες, καθώς και οδηγίες για :
 • Την έκδοση κωδικών (usernamepassword)
 • Ακαδημαϊκή Ταυτότητα και Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο)

Όσον αφορά στη σίτιση των φοιτητών/τριών, υπάρχει ενημέρωση στις ανακοινώσεις του Τμήματος, στην κεντρική ιστοσελίδα, όπως επίσης και στο πεδίο Προπτυχιακές σπουδές, οπότε, οι φοιτητές/τριες, μπορούν ήδη από τώρα, να γνωρίζουν τη διαδικασία και να προετοιμάσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ανά περίπτωση. Δείτε παρακάτω τους συνδέσμους.

Για το θέμα της στέγασης στις φοιτητικές εστίες, παρακαλείσθε να ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο από την ιστοσελίδα της ΦΕΠΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

______________________________________________________________________________________Από τη Γραμματεία