Αρχική » Προβολή ανακοίνωσης από πρώτη σελίδα

Προβολή ανακοίνωσης πρώτης σελίδας

14.01.2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ MY-STUDIES-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-2018

Από το τρέχoν χειμερινό εξάμηνο, ακαδημαϊκού έτους 2017-18, οι δηλώσεις μαθημάτων στο my-studies δεν περιλαμβάνουν 'δήλωση συγγραμμάτων'.

Η δήλωση συγγραμμάτων γίνεται ΜΟΝΟ στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ ενώ στο my-studies γίνεται μόνο δήλωση μαθημάτων. Οι φοιτητές του 2ου έτους και μετά θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τη σωστή δήλωση κατεύθυνσης τόσο στο ένα σύστημα όσο και στο άλλο. Ο φοιτητής που έχει επιλέξει κατεύθυνση π.χ. ''ΜΝΕΦ'' θα δηλώνει μαθήματα και συγγράμματα με αρχικό γράμμα ''Μ". Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες κατευθύνσεις, ''Κλασική'' "K" και ''Γλωσσολογική'' "Γ". Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντιστοιχία συγγραμμάτων και μαθημάτων ο ΕΥΔΟΞΟΣ θα ''κλειδώσει'' τον λογαριασμό του φοιτητή και δεν θα μπορεί να δηλώσει συγγράμματα την επόμενη φορά.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως οι επιστροφές συγγραμμάτων, ως αποτέλεσμα λανθασμένης επιλογής, χρεώνονται στο σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ και υπλογίζονται στο γενικό σύνολο συγγραμμάτων έστω και αν δεν τα έχουν στην κατοχή τους οι φοιτητές. Για οποιαδήποτε πρόβλημα απευθύνεστε στη Γραμματεία, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 11.00-14.00.