Αρχική » Προβολή ανακοίνωσης από πρώτη σελίδα

Προβολή ανακοίνωσης πρώτης σελίδας

30.09.2022

ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ- ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-23

Όσοι από τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες, ακαδημαϊκού έτους 2022-23, επιθυμούν πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας (βεβαίωση φοίτησης) και στρατολογικής χρήσης για τους άρρενες, μπορούν να προσέρχονται στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας, 3ος όροφος, γραφείο 305, τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 11.00-14.00, έχοντας  μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή έγγραφο που να δηλώνει ταυτοπροσωπία.

Κατά την προσέλευση στο χώρο, θα πρέπει όλοι να τηρείτε τα μέτρα προστασίας, μάσκα – αποστάσεις.

Σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος ή απουσίας σας εκτός Αθηνών, θα στέλνετε ΕΝΑ email  στο : secr[at]phil.uoa[dot]gr με τα πλήρη στοιχεία σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας, σκαναρισμένη σε μορφή PDF ή σε φωτογραφία την αστυνομική σας ταυτότητα και τηλέφωνα επικοινωνίας.

 

*ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ*

Όσοι δεν έχετε προσκομίσει ή στείλει στη Γραμματεία, τα δικαιολογητικά για την εγγραφή σας ή δεν έχετε πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική σας εγγραφή στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα πρέπει να στείλετε τα στοιχεία σας και τηλέφωνα επικοινωνίας σας στην κ. Ροδάνθη Ξεζωνάκη, στο rodia[at]phil[dot]uoa[at]gr

Για τους φοιτητές/τριες με την κατηγορία των αλλοδαπών-αλλογενών και την κατηγορία των παθήσεων, ακαδημαϊκού έτους 2022-23, θα γίνει προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία από τη Γραμματεία, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και να τους δοθούν οδηγίες, Αριθμός Μητρώου, κωδικοί username-password, και οι πληροφορίες που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ* 

Επισημαίνεται πως, συμβαίνει κάποιες ηλεκτρονικές λειτουργίες, να μην υποστηρίζονται από τα κινητά τηλέφωνα. Για το λόγο αυτό, συστήνεται να χρησιμοποιείτε laptop ή σταθερό υπολογιστή, για την αποφυγή προβλημάτων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.