Αρχική » Erasmus » Πίνακας επιλογής Erasmus 2018-19

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ 2018-2019

Από το Ακαδημαϊκό έτος 2016-17 ορίζεται συγκεκριμένος και περιορισμένος αριθμός χρηματοδοτούμενων υποτροφιών στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Φέτος ο αριθμός των υποτροφιών που δόθηκαν στο Τμήμα Φιλολογίας είναι 45. Η συγκεντρωτική κατάταξη των επιλεγέντων φοιτητών έγινε κατά πρώτο λόγο με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια, δηλαδή τον μέσο όρο βαθμολογίας και τον αριθμό των μαθημάτων που έχουν καλυφθεί επιτυχώς σε συνδυασμό με το εξάμηνο φοίτησης, και κατά δεύτερο λόγο με βάση το επίπεδο γλώσσας. Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποια από τους/τις 45 επιλεγέντες/επιλεγείσες με χρηματοδότηση αποφασίσει για διάφορους λόγους να μη συμμετάσχει στο πρόγραμμα Erasmus+, παρακαλείται να ενημερώσει αμέσως την κα Δεληολάνη (pdel[at]uoa[dot]gr) και την κα Μακρυγιάννη, ώστε να δοθεί η υποτροφία σε άλλον φοιτητή του δικού μας ή άλλου Τμήματος του ΕΚΠΑ.

Υπεύθυνη συντονισμού: επίκ. Καθηγ. Ευγενία Δ. Μακρυγιάννη (emakrigi[at]phil.uoa[dot]gr)

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την εξής διεύθυνση
http://www.interel.uoa.gr/erasmus/sm/diadikasia-pros-to-ekpa-gia-thn-epixorhghsh.html για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία προς το ΕΚΠΑ για τη συμμετοχή και την επιχορήγηση, την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης κλπ. Το γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με η-μαίιλ για τη συνέχιση της διαδικασίας.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  φοιτητών Erasmus+ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... (12-4-2018)